Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 11

Publicerad 2014-02-19 15:50:01 i Allmänt,

Hola amigos!

Igår kväll mötte vi upp Cassies kompis Jossan, vilket var väldigt trevligt! Vi satte oss på en bar i solnedgången med varsin öl och hade supermysigt. Eftersom vi hade tre sängar i vår bungalow sov hon hos oss också. 

Imorse smet Soffi upp tidigare än de andra och tog sig en springtur på stranden. När de andra vaknade var det dags för hotellbyte. Numer bor vi på Ban's diving resort som verkar ha bungalows utspridda över hela stranden.

Idag hade vi planerat poolhäng och blev rätt besvikna när vi insåg att båda poolerna på Ban's var undervisningspooler. Det var bara att knata ner till stranden där vi hyrde varsin luftmadrass för att försöka ersätta solstolarna vi hoppats på. Vi fick ingen riktig ro på stranden idag och bestämde oss istället för att leta bikinis (vilket var ganska tur för annars hade vi varit röda som kräftor överallt vid det här laget). Sagt och gjort. Vi köpte varsin bikini och flip-flops. 

Till lunch övergav vi vår standardrätt för ett erbjudande och åt omelett och grön currykyckling. Starkt, men jättegott!

Eftermiddagen har vi ägnat åt att boka biljetter till Phuket, som blir nästa stopp, och kolla lite utflykter här på ön. Sedan var det äntligen dags att börja dykarutbildningen! Efter att ha fyllt i en hälsodeklaration blev Cassie skickad till en läkare på grund av åksjuka och återkommande migrän. Eller ja, vi ska dit imorgonbitti, men det ska nog inte vara några konstigheter. Sen var det filmtajm. Det kan ha varit de mest värdelösa två timmarna i våra liv. Samma sak upprepades heeeela tiden. Menmen, rikspuckon ska också få chansen att lära sig dyka...

Nu sitter vi på en restaurang och har just bokstavligt talat hällt i oss varsin Cola, och kunde man hälla i sig pizza hade vi säkerligen gjort det med. Humöret och blodsockret var inte på topp efter skitfilmen. 

Nu ska vi tagga till lite och plöja 178 sidor i dykboken tills imorgonbitti.

Puss och kram från oss

Vi har märkt att vi ofta får två nästan likadana kommentarer av samma person på fler av våra inlägg. Anledningen till att ni inte kan se era kommentarer när ni postar dem är för att vi måste godkänna dem för publicering först. Ni kan vara lugna, de kommer fram! :)

Igår kväll

Igår kväll

Lunchutsikt

Saknade Sverige lite, men det löste sig!

Taggad för film!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela