Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 14

Publicerad 2014-02-22 10:51:10 i Allmänt,

Idag har vi varit borta i två veckor! Galet vad tiden går fort! Vi vill att den ska stanna upp så vi kan få vara kvar här och njuta av allt det vi upplever. 

Hur som helst. Idag har vi gjort våra två sista dyk på kursen, så vi kan nu titulera oss som dykare. Miljön vi dök i idag var otroligt fin. Vi simmade runt hand i hand och var helt förbluffade av vad det marina har att erbjuda. Redan supertaggade på vår planerade dyktur i Phuket!

Väl certifierade åt vi lunch med några från vår dykgrupp för att sedan lägga oss på stranden en stund. Så kul att vi träffar nytt folk hela tiden! Eftermiddagen har spenderats framför allt i vattnet eftersom det är himla varmt idag, och Sofia har även unnat sig en massage. 

Ikväll ska vi ut med vår dykgrupp och våra instruktörer. Vi hade en kameraman med oss ner på dyken idag som filmade från att vi sågs imorse till att vi klev av båten "hemma" igen, så vi ska kolla på filmen hon klippt ihop, äta middag och ta en öl eller två tillsammans. Efter det får vi se vart kvällen tar oss, men det lutar åt att det kanske blir en sväng ut på stan. 

Imorgon ska vi först äta lite fancy hotellfrukost. Vi har ju inget kylskåp på vårt rum, så varje morgon går vi till 7-eleven och köper en varsin yoghurt. Väl hemma har vi köpt ett litet paket flingor som vi blandar i. Nu har vi hittat en stor frukostbuffé för ett rimligt pris som vi tänkte lyxa till det med. Efter det ska vi ut på en heldagstur med båt som ska ta oss runt ön, med ett par stopp för snorkling. Ska bli jättekul att se lite nytt. Vi börjar känna oss klara med Koh Tao, så det blir nog perfekt att vi åker till ett nytt ställe på måndag! 

Ingen av oss har tagit några bilder idag så ni för nöja er med text, lovar bilder imorgon! 

Pussar från oss 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela