Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 16 - Phuket

Publicerad 2014-02-24 12:10:58 i Allmänt,

04:40 ringde klockan imorse. Vi båda studsade genast upp ur sängen, dansade omkring i rummet och sjöng alla glada sånger vi kunde komma på. 

Kanske inte riktigt. Vi släpade väl oss snarare upp, ögonen gick knappt att öppna, vi muttrade nån mening eller två till varandra och tycke att livet inte riktigt var topp vid den tiden på dygnet. Med en ficklampa i handen ledde Sofia den halvt blinda Cassie till platsen vi skulle bli upphämtade på för att åka till båten. 

Båtturen var till en början fruktansvärd. Vi har ju nämnt Cassandras eviga åksjukeproblem, men det var så illa att Sofia (som typ aldrig är åksjuk) mådde risigt ett tag också. Efter en timme lugnade sig havet och vi blev genast på toppenhumör! 

Efter båten som tog oss till Surat Thani (fastlandet) hoppade vi på en buss som tog oss tvärs över landet till Phuket, där vi nu är. Resan som skulle ta 8 timmar tog närmare 12, men vi hade inte räknat med något annat än ett par timmar över heller. Vi är ju trots allt i Thailand och tidsuppfattningen här är lite annorlunda än den vi är vana med. 

Vi bor nu på ett asnajs hotell mitt i Patong. Vi har lyxiga saker som kylskåp, AC, garderob, safety - Box, fluffig dubbelsäng och det bästa; VARMVATTEN!!! Vi är alltså nöjda och glada över att resan trots förseningar gått lätt och smidig och att vi fått tag i ett riktigt toppenboende! 

Ikväll ska vi troligen träffa Sofias morbror och kusiner som också är här. Vi har även wi-fi på rummet så vi ska ha en välbehövlig filmkväll och bara mysa. 

Pussar och kramar från Soffi och Cassie 

Glada tjejer på en skruttig buss 



Kommentarer

Postat av: Ulla Wigström

Publicerad 2014-02-24 14:16:30

I Patong har vi också varit men det var länge länge se, det ser nog inte ut som då. Det är så roligt att följa med på er resa och ni ser ju ut att må bra. Jag blir så glad när jag ser er. Ha en bra kväll med släkten.
Kram mormor

Svar: Vi är i chocktillstånd. Det är så jäkla mycket barer och konstiga saker överallt. ÖVERALLT!!! Vi fick dock aldrig tag på Stefan så det får bli imorgon istället. Kram
snoffcass.blogg.se

Postat av: Annrika

Publicerad 2014-02-24 22:06:19

Konstiga saker? Det får ni specificera. Skönt att resan gick bra. Hoppas ni kan sova i natt för allt nattliv. Hälsa brorsan, Ella o Noel från mig.
Kramis

Postat av: Blenda

Publicerad 2014-02-25 14:07:18

Tjoho!! Ni verkar ha det hur bra som helst. Och får vara med om både det ena o det andra. Jättekul att ni delar med er av resan. Patong är nog den lustigaste platsen på jorden, sammanfattar det som en cirkus. Bangla road what a place.
Hälsa alla och sköt om er.
Kram Blenda o Osci.
btw han kan räkna till tio nu.

Svar: Det har vi! Jo, vi bor på Bangla road... :P Vad stor han har blivit, Osci! :) Kram
snoffcass.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela