Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 18

Publicerad 2014-02-26 16:43:52 i Allmänt,

Det är två slitna och trötta tjejer som skriver idag. Vi släpade oss till stranden vid typ 14:30 och där låg vi som två strandade valar resten av eftermiddagen med undantag för ett par svalkande dopp i havet, såklart.

Nu på kvällskvisten har vi dock varit lite mer produktiva än tidigare på dagen. Vi har varit och fixat nytt (och lite billigare) boende eftersom vi kommer stanna här i Patong till lördag eller söndag. Vi har även varit och bokat en dagstur till Similan Islands där vi ska dyka. Similian är en ögrupp som ligger utanför Phuket och sägs ligga på topp 10 listan av världens vackraste dykplatser. Den främsta anledningen till att vi faktiskt är i turistparadiset Phuket är just för att kunna åka till Similian. 

Efter lite middag rörde vi oss ett par kvarter bort för att shoppa lite. Vi fyndade lite fint till våra älskade småsystrar, men såklart också till oss själva. Nöjda och glada traskade vi hemåt igen. Nu ligger vi utslagna i vår prinsessäng och ska kolla av dagsbudgeten innan vi checkar ut för dagen. Imorgon väntar byte av boende och strandhäng! 

Pussar och kramar från Soffi och Cassie 

Ett par fossingar i sanden


Sofia blandar ögonbrynsfärg. Eftersom vi båda har näst intill vita ögonbryn färgas dom flitigt eftersom vi inte vill riskera att misstas för Paradise Hotel vinnaren Jeppe (grabben har de vitaste ögonbrynen som någonsin skådats, vilket är något vi skämtar friskt om). 

Kommentarer

Postat av: Ulla Wigström

Publicerad 2014-02-27 09:34:52

Lite trötta o slitna kan ni allt ha, eftersom ni har det så härligt för övrigt. Är det så underbart att dyka?, jag skulle aldrig våga, du vet Sofia hur rädd jag är för djupt vatten. Lycka till med dykningen.
Kram mormor

Svar: Det är så häftigt! Ikväll ska vi köpa en vattentät kamera så ska vi försöka ta lite bilder imorgon! Kram
snoffcass.blogg.se

Postat av: johanna

Publicerad 2014-03-06 09:25:54

vilken fin klänning soffi!!

Svar: Tack, hittade den i Cassandras väska! 😘
snoffcass.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela