Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 23

Publicerad 2014-03-03 11:42:29 i Allmänt,

Nu mår vi äntligen bättre båda två! Hela dagen har vi känt oss bra bortsätt från ett litet smärtanfall som Sofia fick alldeles nyss, men nu är det bra.

Gårdagskvällen var mysig. Vi åt middag tillsammans, och Cassie fick behålla den. Sedan blev det massage, lite shopping och en fika. 

Den här dagen började på sjukan. Klockan tio hade försäkringsbolaget ordnat en tid till Sofia för check up. Klockan elva hade inte mycket hänt bortsätt från att en sköterska kommit och sagt "Doktorn ni träffade sist är ledig, kan ni komma tillbaka imorgon?" trots att vi hade tid hos en annan läkare. Hur som helst blev det inget läkarbesök, utan vi ska tillbaka imorgon. Suck. Personalen på det där stället är verkligen inkompetent. Sofia fick i alla fall lämna lite blod, men inte utan att hennes arm blev fullständigt massakerad. När vi skulle gå bad vi om en tolk till morgondagen (eftersom läkaren VERKLIGEN inte kan engelska) och personen vi pratade med var jättetrevlig och väldigt tillmötesgående, vilket räddade dagen lite.

Väl tillbaka där vi bor blev det lite lunch innan vi begav oss mot stranden. Cassie, som inte sett solen på ett par dagar, njöt verkligen!

Nu hoppas vi verkligen att blodproven visar bra så att vi får klartecken från Sofias läkare i Sverige och försäkringsbolaget snart! Vår förhoppning är att få det innan dagen är slut så att vi kan checka ut imorgonbitti, gå på läkarbesöket och sedan bege oss direkt till piren för att ta första bästa färja till Phi Phi Island. 

Puss och kram från Soffi och Cassie

Kommentarer

Postat av: Ulla Wigström

Publicerad 2014-03-03 13:56:41

Nu ser jag att ni är bättre, vad skönt, hoppas att det håller i sig så att ni får åka vidare. Trist att dom inte är så bra på sjukhuset och läkare tycker man ju ska kunna engelska. Jag håller tummarna att det snart ordnar sig.
Kram mormor

Postat av: blenda

Publicerad 2014-03-03 14:37:59

Hoppas svaren visar possitivt besked och att ni kan fara vidare till nya äventyr.
Skönt att höra att ni är bättre. Tråkigt när man blir dåligt behandlad på sjukhus, har den erfarenheten att man alltid får kriga för sig när man har med sjukvården att göra.
Sköt om er
kram b

Postat av: Alo

Publicerad 2014-03-03 17:57:10

Jag tror att det blir klartecken! Märkligt vilka åsnor ni råkat ut för. Inte hade vi sådan otur sist vi besökte det sjukhuset, men om jag tänker efter så var de lite tröga. De var inte otrevliga i alla fall. Ni verkar dock kunna stå på er, vilket är bra! Jag blir glad att höra att ni båda mår bättre. Vilka fantastiska bilder. Ni verkar ha sett ännu mera än vad jag fick se. Bläckfiskar t.ex. Jag blir verkligen sugen på att åka dit igen. Hoppas ni får fler fina dykturer och äventyr!

Postat av: Mami & Papi

Publicerad 2014-03-03 18:39:27

Ser fram mot fler härliga inlägg och bilder från Phi Phi.
Fortsätt att njuta tjejer!
Kram Papi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela