Sofia & Cassandra

på vift i Asien

Dag 25

Publicerad 2014-03-05 11:03:21 i Allmänt,

Hej svejs!

Vi tänkte börja med att säga att vi verkligen uppskattar när ni kommenterar våra inlägg, det är väldigt mycket roligare att blogga då! Ni ska veta vilket krig vi hade med blogg.se igår kväll... När vi skrev inlägget satt vi på restaurangen och försökte publicera sjuttioelva gånger. Eftersom det inte fungerade provade vi minst lika många gånger på vårt rum, och sedan på ett internetcafé. Inget fungerade. Tillslut, några timmar senare, fick vi äntligen upp det. Vi krigar verkligen för er!

Nu mår vi ÄNTLIGEN bra båda två! Det enda vi har att klaga på är lite ryggont eftersom vår säng inte direkt är någon kungatron. 

Idag har vi varit på halvdagsutflykt med long tail boat. På grund av en lite för lång sovmorgon fick vi kasta i oss frukost och springa, vilket också resulterade i att Cassie glömde sina åksjukepiller. Men, det gick bra ändå!

Turen började på Monkey Bay. Apor på hela stranden. Det var mysigt men Cassie höll sig i bakgrunden, rädd att en apa skulle gå till anfall. Det hände inte. Eller, ja, det hände i alla fall inte henne. Däremot fick en apa för sig att börja klättra på ett litet barn som förmodligen fick men för livet. 

Vi fortsatte mot Maya Bay, stranden där The Beach är filmad. Vi började med att snorkla lite. Vattnet var fantastiskt klart, men vi kan nu konstatera att snorkling lätt förlorar sin charm när man börjar dyka. Efter snorkligen fick vi gå i land. Rena rama paradiset, visade det sig! (Förövrigt försökte vi titta på The Beach igår kväll nu när vi ÄNTLIGEN har fått tag på en iPad-laddare(!!!) men wifi var för dåligt.)

Trippen fortsatte och vi hamnade i en bukt mellan skyhöga berg. Det är väldigt fascinerande hur klippväggarna verkligen kunde vara så rakt upp överallt. Det var häftigt att se!

Tillbaka på Phi Phi Don gick vi en sväng till stranden innan vi avnjöt vår första thai pancake på minst tio dagar. Väldigt härligt att vi kan äta vad vi vill igen!

Imorgon bär det av till Koh Lipe, vilket blir Thailands sista stopp, innan vi åker över till Malaysia. 

Puss och kram från Soffi och Cassie
































Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-03-05 17:15:01

Härliga bilder. Jag minns the beach stranden och omgivningen med alla klippor. Helt fantastiskt vackert. Kom ihåg aporna på lanta som tog våra chips soffi? Lite obehagliga kan dom vara.
hoppS ni får det roligt i Malaysia.

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-03-05 17:18:34

Vilka bilder! Hur var det att komma tillbaka till Pippi? Var det sig likt? Jag tyckte mycket om ön. Det var väldigt livligt. Har ni upplevt något nattliv? Allt gott till er båda!

Svar: Vem? Det var verkligen fint. Kom ihåg det som lite lugnare, men det kan ju ha att göra med att vi backpackar nu och förra gången var familjesemester. Inget nattliv. Blev ju knappt två dygn där...
snoffcass.blogg.se

Postat av: Kerstin Jansson

Publicerad 2014-03-05 17:58:20

Maya Bay är nog den vackraste stranden jag varit på, men Monkey Island missade jag förra gången. Jag måste nog åka dit någon gång.
Tack för att ni tar er tid att skriva så mycket, det är SÅ kul att följa era äventyr!
Kram
Kerstin

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-03-05 18:52:08

Härliga bilder. Jag minns the beach stranden och omgivningen med alla klippor. Helt fantastiskt vackert. Kom ihåg aporna på lanta som tog våra chips soffi? Lite obehagliga kan dom vara.
hoppS ni får det roligt i Malaysia.

Svar: Ola? Kommer aldrig glömma den där apan. Skickade rent påsen gjorde han ju!
snoffcass.blogg.se

Postat av: Ulla Wigström

Publicerad 2014-03-05 22:51:39

Så vackert allting verkar vara där borta, man blir lite sugen att åka dit, vi var ju bara i Phucket. Och kul att se att ni är friska och glada, det värmer verkligen. Vi ser framemot att höra av er redan i morgon.
Kram mormor

Postat av: Ulrika

Publicerad 2014-03-06 07:24:41

Läser om er resa varje dag :-) Så roligt att ni skriver varje dag och få följa er. Ska bli så spännande att följa er. Vad bra att ni båda mår bättre nu. Cassie du har ju dina idéer på vad som är läskigt men tycker att du verkligen visar på nya sidor...dyk på 30 m...tummen upp! Kramar i massor <3

Svar: Vad kul, vi blir så glada! Ja, jag är rädd för allt, men kämpar på :) puss och kram <3
snoffcass.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela